Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
SUPERETTAN

Motsägelsefull mellan Örgryte och Hareide - ÖIS motsäger norska rubriker

"Hareide sa nej till Örgryte", är rubriken på norska TV-sportens hemsida. Men det stämmer inte riktigt menar ÖIS ordförande Lars Ranäng.
- Han har inte uttryckligen sagt nej, säger Ranäng till fotbollskanalen.se

Först var det sagt tisdag, sedan fick Åge Hareide till på fredag på sig att bestämma sig. Men nu har ÖIS gett Hareide ytterligare tid på sig att lämna besked om en fortsättning, meddelade man på sin hemsida på fredagen.

Men senare på eftermiddagen kunde man på norska TV-sportens, NRK:s, hemsida läsa att Hareide sagt nej till en fortsättning i ÖIS.

Men riktigt så ligger det inte till om man får tro Örgrytes ordförande Lars Ranäng.
- Först och främst så är det så att vi agerar nu och tittar på andra alternativ. Hinner vi hitta någon annan så säger jag "tack men nej tack", säger Ranäng.

På NRK:s hemsida kan man läsa att Hareide tackat nej till ÖIS.
-
Jaha, det har han inte gjort uttryckligen. Men jag har svårt att tro att han skulle fortsätta därför tittar vi nu på en annan lösning.

Så, det är små chanser att han fortsätter?
- Jag tror det är så, men han har alltså inte sagt nej. Utan jag har sagt att jag slår inte igen dörren men ringer han när vi redan har en ny tränare så säger jag "det var trevligt att du ringde men vi har inte mycket mer att säga".

Men han har alltså inte uttryckligen sagt "nej tack" till dig?
- Nej det har han inte gjort, säger Lars Ranäng som på frågan om vilka deras nya tränarkandidater är levererar ett klassiskt "inga kommentarer".

Publicerad 2009-11-20 kl 21:31
Annons
Annons
Annons