Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
SUPERETTAN

Myllenberg dementerar: Faran inte över för Ängelholm

Foto: Scanpix

Enligt SVT Sport hade Ängelholm löst den mest akuta skulden på 2,1 miljoner.

- Det är många som har fått om bakfoten att vi har klarat hotet i dag tydligen, säger klubbchefen Paul Myllenberg till Kvällsposten.

Det är en gordisk ekonomiknut Ängelholm står inför och trots att det läggs fram förslag med drift under konkursförvaltare och startasinsamlingar så vidhåller klubben att det är fortsatt kritiskt. Det är bråttom för klubben att skaffa fram de 2,1 miljoner som initialt behövs för att undvika konkurs med potentiellt tabellkaos som följd.

Tidigare under torsdagen rapporterade SVT att pengarna var i hamn, men det vill alltså inte Paul Myllenberg kännas vid.

- Det är många som har fått om bakfoten att vi har klarat hotet i dag tydligen. HD har skrivit något i stil med att vi skickade in licenspapperna och så har andra tolkat det som att hotet är över, säger Myllenberg som inte ser så stora möjligheter att klubben ska kunna spela färdigt säsongen under en konkursförvaltare som i så fall skulle driva klubben.

- Det kan man i praktiken, men jag har väldigt svårt att se att det kommer att ske. I så fall måste det vara en väldigt fotbollsintresserad förvaltare och säsongen kan vara in i november om det blir kval, säger han till Kvällsposten

Publicerad 2014-10-02 kl 14:15
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons