Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
SUPERETTAN

Nobbas av Öster – då hugger Assyriska

Suveräna seriesegrarna Öster tvekar. Assyriska däremot ser ut att vilja desto mer med en av årets spelare i superettan, Christoffer Brandeborn:
- De spelar en positiv och offensiv fotboll och jag behöver spela i ett sådant lag för att utvecklas och ta nästa kliv och göra fler poäng, säger han.

Christopher Brandeborn till Assyriska – så kan det bli när nu Öster tvekar.
Den kontraktslöse spelaren från Degerfors uppges nu följas av klubbar som Hammarby, Öster – och Assyriska.

- De klubbarna har visat intresse för mig, men alla har inte visat konkret intresse. Sedan kan jag inte gå in på vilka eller vilken klubb det är som har visat konkret intresse för mig och jag kan inte heller säga vilken klubb det lutar åt för min del, säger Christopher Brandeborn till vlt.se.

Christopher Brandeborn om Assyriska:
- Alla de klubbarna spelar en fotboll som jag gillar. De spelar en positiv och offensiv fotboll och jag behöver spela i ett sådant lag för att utvecklas och ta nästa kliv och göra fler poäng.

Azrudin Valentic, tränare i Assyriska:
- Han (Brandeborn) är en bra spelare. Kolla bara hans statisk, den är inte dålig för en mittfältare. Vi jobbar mycket hårt med truppen just nu och har många namn, men jag kan inte kommentera några namn innan något är klart, säger Azrudin Valentic som säger sig jobba med ett antal namn.

Publicerad 2012-12-20 kl 14:44
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons