Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
SUPERETTAN

Ny vd i Hammarby: "Hon har stort driv"

Åsa Sånemyr är Hammarby fotbolls nya vd.

I höstas aviserade Michael Andersson att han ämnade stiga av vd posten i Hamamrby fotboll och sedan dess har man i klubben letat efter Anderssons efterträdare.

Och nu har man presenterat sin nya vd: Åsa Sånemyr tar över från och med den 1 april och blir den som ska leda Hammarby under klubbens första år i Superettan.

Sånemyr kommer närmast från en vd-befattning på ett bemanningsföretag och efterträder tillfällige vd:n Ulf Edsted.
- Det är ett otroligt kul jobb och jag ser verkligen fram mot att sätta igång arbetet. Jag drivs av att göra affäreroch kombinationen idrott och affärer är väldigt inspirerande, säger Sånemyr i ett pressmeddelande.

- Det finns många tuffa utmaningar för tillfället, men det finns också en massa positiva faktorer i Hammarby Fotbolls framtid, fortsätter Åsa Sånemyr. Bygget av Stockholmsarenan har inletts och Hammarby Fotboll står inför en säsong där matchexponeringen nästan är större än i Allsvenskan. Det är också tydligt redan nu att Svensk Fotboll behöver Hammarby i högsta serien, men vi i organisationen måste också vara sunda i vår syn på läget just nu, fortsätter hon.

Rekryteringen av Åsa Sånemyr har letts av Hammarby fotbolls styrelseordförande Per Magnusson.
- Vi har aktivt sökt efter en marknads- och kommunikationsinriktad profil och Åsa är försäljningsinriktad med en stark entreprenörsanda. Hon har stort driv och målfokus. Vi är övertygade att Åsa kommer att tillföra Hammarby stora mervärden på Hammarbys resa tillbaka till toppen, säger Magnusson.

Publicerad 2010-03-15 kl 16:34
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons