Nyförvärvet hjälte för Gais - målskytt i segern mot VSK

Han värvades till Gais i mars.
Och mot Västerås SK avgjorde Michael Kargbo med matchens enda mål.

Gais skulle öppna bäst i matchen mot Västerås SK. Michael Kargbo fick ett jätteläge efter att VSK:s målvakt missat ett långt inspel, men 0-0 stod sig då Kargbo inte kunde ta vara på läget.

Efter det fick Viktor Prodell ett bra läge inne i straffområdet, men skotet gick precis utanför stolpen. Senare i den första halvleken fick Prodell ett nytt läge, men sköt över. Gais hade även de ett par lägen i den första halvleken, men när domaren blåste för halvtid stod det fortsatt 0-0.

I den andra halvleken skulle Kargbo sätta dit 1-0 för Gais. En fin spelvändning av Gais gjorde att Kargbo, som kombinerat med Lindberg, kunde sätta dit ledningsmålet efter en styrning från en VSK-back.

VSK försökte sedan jaga en kvittering och skapade chanser, men lyckades inte få in bollen. Gais seger betyder att de står på sex poäng efter två omgångar.

Startelvor

Gais: Karlsson - Wängberg, Ousou, Grozdanic, Moenza - Egnell, Ladan, Lumbana - Kargbo, Maric, Lindberg

Västerås: Fagerström - Skogh, Lagerbielke, Engström, Riberio, Tähti - Sporrong, Hellgren, Johansson - Prodell - Tronét