Nykomling snodde poäng av Henkes BoIS

Nykomlingen Värnamo tog oväntat en poäng borta mot Landskrona.

Vktor Claesson gjorde 1-0 för Värnamo, men Henrik Larssons Bois kom tillbaka och Fredrik Svanbäck kvitterade på tilläggstid i första halvlek.

Ängelholm fick ett tidigt ledningsmål borta mot Brage och 2-0 kom tidigt i andra halvlek genom Martin Andersen. När Brage reducerade genom Niklas Sandberg replikerade Sebastian Andersson omgående till 3-1 och assisterade till Omid Nazaris 4-1.

Bortaseger blev det även i Västerås, där ex-allsvenska Åtvidaberg vann med 2-0 över nykomlingen. Oscar Möller gjorde båda målen.

Brage-Ängelholm 1-4 ((0-1))
0-1 Marcus Lindberg (13), 0-2 Martin Andersen (60), 1-2 självmål (75), 1-3 Sebastian Andersson (76), 1-4 Omid Nazari (86).

Publik: 2 518.

Assyriska-Hammarby 1-0 ((1-0))
1-0 Jones Kusi-Asare (8).
Publik: 6 411.

Landskrona-Värnamo 1-1 ((1-1))
0-1 Viktor Claesson (25), 1-1 Fredrik Svanbäck (45).
Utv, Värnamo: Hampus Nilsson (89).
Publik: 4 040.