Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
SUPERETTAN

Officiellt: Anfallaren förlänger med Dalkurd

Foto: Bildbyrån

Ahmed Awad gjorde åtta mål för Dalkurd i superettan 2017.
Nu har anfallaren förlängt sitt kontrakt med klubben med två nya år.
- Det ska bli kul att få vara med och kunna hjälpa Dalkurd nå nya höjder, säger Awad till Dalkurds hemsida.

Ahmed Awad har förutom en sejour i Värnamo 2013 tillhört Dalkurd hela sin seniorkarriär. Förra säsongen gjorde anfallaren 24 matcher i superettan, varav 19 från start, och stod för åtta mål. Awads kontrakt med Dalkurd gick ut efter den förra säsongen. Men nu är det klart att det blir en fortsättning. 25-åringen har skrivit på för två nya år med klubben.

- Det känns jättebra. Vi har förhandlat ett tag och det är skönt att det är över och vi har funnit en lösning. Det ska bli kul att få vara med och kunna hjälpa Dalkurd nå nya höjder och att spela allsvenskan, som har varit en dröm för oss alla, säger Awad till Dalkurds hemsida.

Sedan jag började spela fotboll har Dalkurd alltid varit med i bilden. Dalkurd har alltid varit mitt förstaval och kärleken har varit ömsesidig mellan oss båda. Så det har aldrig funnits några sådana tvivel, men allt måste stämma för båda parter. Det gäller allt från min fortsatta utveckling till hur Dalkurds planer är och det är skönt att vi har löst allt på bästa sätt för oss båda.

Dalkurd ska nästa säsong spela i allsvenskan för första gången, något som Awad längtar efter.

- Jag ser fram emot nästa säsong väldigt mycket. Det har alltid varit en dröm att få föra upp Dalkurd i Allsvenskan. Jag har alltid känt att chansen till att spela allsvensk fotboll har varit med Dalkurd. Vi har respekt för Allsvenskan och motståndarna, men vi är inte rädda för något lag. Vi kommer inte att anpassa oss efter något lag. Vi är där för att utvecklas och bli bättre för varje match som går. Vi ska inte vara i Allsvenskan som några gäster utan vi ska försöka spela vårt spel och försöka charma Fotbollssverige med vår fotboll.

Publicerad 2017-12-26 kl 08:59
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons