Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
SUPERETTAN

Officiellt: Bois målspruta till Falkenberg: "Känner till klubben"

Foto: SCANPIX/Falkenbergs hemsida

Falkenberg värvar anfallaren Erik Pärsson från Landskrona Bois. 22-åringen stod för 17 mål på 22 matcher i division 1 den gångna säsongen.
- Vi har följt honom under året och sett att det är en forward som gör mål, säger FFF:s sportchef Håkan Nilsson till klubbens hemsida.

Falkenberg förstärker inför superettan nästa säsong. Från division 1 hämtar laget Landskrona Bois skyttekung Erik Pärsson. Anfallaren har skrivit på ett tvåårskontrakt.

- Jag är bra på många saker utan att ha en spetsegenskap. Jag är allround. Ni kan vänta er att få se en hårt arbetande forward som kommer till många farliga chanser och sätter en och annan balja. Jag har alltid varit rapp i steget. Man måste vara snabb och stark för att ta sig till lägen, säger Pärsson till klubbens hemsida.

Sportchefen Håkan Nilsson är mycket nöjd med nyförvärvet, som stod för 17 mål på 22 matcher den gångna säsongen.

- Vi har följt honom under året och sett att det är en forward som gör mål. 17 mål talar sitt tydliga språk. Vi hoppas att Erik kan fortsätta sin utveckling i Falkenbergs FF. Vi känner till hans karaktär. Det är en mycket begåvad kille som kommer passa in i gruppen, säger Nilsson.

Publicerad 2016-12-07 kl 20:45
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons