Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
SUPERETTAN
47v

Officiellt: Bråket över - Järdler presenterad av Öster

Foto: Bildbyrån/Twitter

Nu är det långdragna bråket om Christian Järdler över.
Tränaren har presenterats av Öster.
Det känns fantastiskt att det äntligen blivit klart, säger Järdler till Växjö-klubbens hemsida.

Christian Järdler har nu presenterats som ny tränare för Östers IF. Nu är parterna, efter en stor konflikt, överens om att han lämnar IFK Värnamo för superettan-konkurrenten.

Järdler har skrivit på ett treårskontrakt med Växjö-klubben.

- Det känns fantastiskt att det äntligen blivit klart! Jag har i mitt eget huvud sett mig själv som Öster-tränare ett tag, så det är skönt att allt är på plats nu. Jag har redan köpt bostad och hela familjen flyttar till Växjö efter nyår. Jag skulle även vilja passa på att rikta ett tack till Martin Klette som bidragit till att processen nått i mål, säger tränaren till Östers hemsida.

Det finns många anledningar till att jag valde att tacka ja till Östers IF. Det är en fin, anrik klubb, med häftig historia i en trevlig stad med otroligt bra förutsättningar för att jobba med fotboll. Klubbens framåtanda och ambition ligger precis i linje med min egen och det lockar mig. När klubben berättade på vilka grunder de valt mig och gav mig bilden av vad de vill att jag ska göra i Östers IF och hur vi ska arbeta tillsammans så blev valet självklart.

På hemsidan berättar Järdler om hur han vill att hans lag ska spela fotboll.

Fart, aggressivitet, tempoväxlingar, platsbyten - allt inom vår struktur och vårt arbetssätt. Det ska synas från läktaren vad mitt lag vill göra. Vi spelar inte på chans, vi ligger inte passivt och väntar, vi låter inte motståndarna styra. Vi vill ha bollen, vi vill driva matcherna och vi vill skapa målchanser på egna ideér och inte hoppas på motståndarnas misstag. Vi kommer att jobba stenhårt med vårt spel - Östers fotboll - så att alla vet vad som förväntas både av dem själva och sina medspelare.

Publicerad 2017-11-21 kl 17:16
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons