POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ELITESERIEN

Officiellt: Chatto tillbaka i Sverige - klar för spel i superettan

Foto: Falkenbergsff.se/Bildbyrån

Dominic Chatto återvänder till svensk fotboll.
Mittfältaren har skrivit på ett tvåårskontrakt med Falkenbergs FF.
- Riktigt härligt, säger Chatto till klubbens hemsida.

Mellan 2009 och 2013 spelade Dominic Chatto för BK Häcken. Nu är mittfältaren återigen klar för en svensk klubb. 31-åringen har skrivit på ett avtal över två år med Falkenbergs FF i superettan.

- Det är riktigt härligt att vara tillbaka i Sverige och få vara nära min familj. Jag ser fram emot att få träffa mina nya lagkamrater. Superettan är en helt annan nivå. Jag vet att det kommer att bli tufft på olika sätt, men jag kommer vara professionell. Jag kommer göra mitt bästa för att vi ska bli uppflyttade till allsvenskan i slutet av säsongen, säger Chatto till Falkenbergs hemsida.

Chatto har under den senaste tiden tagit reda på en hel del om sin nya klubb, som förre lagkamraten Tibor Joza också spelar i.

- Tibor har sagt bra saker om FFF. Jag vet att klubben har en ny arena. FFF vill verkligen komma tillbaka till allsvenskan och Håkan (Nilsson, sportchef) verkar vara en varmhjärtad person som är lätt att arbeta med. Jag har hört att alla i klubben är vänliga. Jag tror att det kommer att hjälpa oss att uppfylla målet med säsongen, säger Chatto.

Nigerianen kommer närmast från spel i Ordabasy i Kazakstan.

Publicerad 2017-03-10 kl 13:35
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå