Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Officiellt: Dalkurd lånar in back från Elfsborg: "Lite nervöst"

Allsvenskan

Dalkurd FF förstärker sin trupp.
Högerbacken Christopher McVey lånas in fram till sommaren.
- Det har varit snabba ryck men jag är väldigt glad, säger 21-åringen till Dalkurds hemsida.

Foto: Bildbyrån

Elfsborg meddelar på sin officiella hemsida att Christopher McVey lånas ut till superettan-klubben Dalkurd fram till den 15 juli i sommar.

Kul och lite nervöst men det känns väldigt bra. Det har gått fort och det har varit mycket tankar fram och tillbaka, men det känns väldigt bra nu när det är klart och jag ser fram emot det här. Det här är bra för mig - försöka få regelbunden speltid i superettan och sen komma tillbaka till Elfsborg med mer rutin, säger McVey till Borås-lagets hemsida.

På Dalkurds hemsida beskriver 21-åringen sig själv på följande sätt:

Jag är en högerback som är stark, ganska snabb, bra en-mot-en, har en bra passningsfot och sen har jag en helt okej teknik också.

ANNONS

Dalkurds sportchef Adil Kizil är nöjd med att ha knutit till sig McVey, som är spelklar till måndagens match i svenska cupen mot Hammarby.

 I Christopher får vi en spelare, som trots sin ålder är väldigt mogen i sin spelstil. Han är en spelskicklig back, som är fostrad på rätt sätt. Vi tror att han passar in väldigt bra i det spelsätt som vi vill använda våra ytterbackar. Det ska bli väldigt spännande att se honom i vår miljö, där vi är säkra på att han kommer att göra det riktigt bra, säger Kizil.

Publicerad 2019-03-04 kl 13:14

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto