POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
SUPERETTAN
2v

Officiellt: HBK förlänger med back: "Skönt att det är på papper"

Foto: Bildbyrån.

Andreas Bengtsson har förlängt sitt kontrakt med HBK.
Halmstads BK meddelar att det nya avtalet är över 3,5 år. 
- Det känns som att vi har något bra på gång, säger Bengtsson. 

Halmstads BK skrev i slutet av juni nytt kontrakt med mittbacken Alexander Berntsson - och meddelar nu att ytterligare en försvarare förlänger sitt kontrakt med föreningen. Det är Andreas Bengtsson, 23, som nu har skrivit på ett nytt avtal över 3,5 år. 

- Det känns jättekul. Jag har vetat hela tiden att vi skulle komma fram till en lösning så det känns skönt att det nu är på papper, säger Bengtsson i en kommentar på bollklubbens hemsida. 

Bengtsson berättar att det var självklart för honom att stanna i HBK. 

- Ja, det var det. Det känns som att vi har något bra på gång och att man kan utvecklas här. Det är väl den miljön vi har här för tillfället med Magnus och allting runtom och laget, säger han.

Bengtsson fortsätter:

- Jag har spelat här i hela min karriär så det är många här i klubben och runt om och även klubben i sig som har betytt väldigt mycket genom åren, sen jag var 13 år och kom hit.

HBK:s manager Magnus Haglund kommenterar förlängningen så här:

- Vi är väldigt glada att knutit till oss Andreas Bengtsson för ytterligare 3,5 år. Detta är ett led i vår fortsatta långsiktiga satsning och planering för både det korta och längre perspektivet. Andreas har haft en väldigt fin utvecklingskurva de två senaste månaderna och jag ser fram emot att fortsätta jobba med Andreas och bidra till hans utveckling de närmsta åren, säger han och fortsätter:

- Andreas är ju en spelare som varit i HBK i många år och passerat igenom flera av våra ungdomslag och han är ett väldigt gott exempel för de värderingar vi har i HBK med noggrannhet professionalism och hårt arbete. Denna fina inställning kryddar han med fina egenskaper som fotbollsspelare. 

Bengtsson är den här säsongen noterad för 14 matcher i superettan. 

Publicerad 2019-07-04 kl 15:57
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå