Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
SUPERETTAN

Officiellt: HBK värvar Norrköping-spelare

Foto: Bildbyrån.

Halmstads BK värvar Andreas Hadenius från Norrköping. Han lämnar efter fyra år klubben för spel med Halmstads BK i superettan. 
- Jag vill hjälpa klubben till att ta sig till finrummet igen och etablera oss i allsvenskan, säger Hadenius till HBK:s hemsida.  

Halmstads BK fortsätter att rusta inför nästa säsong i superettan. Senast i raden att skriva på för klubben är mittfältaren Andreas Hadenius, som lämnar Norrköping för spel med HBK i superettan. Han startade i år inte i någon allsvensk match, men fick hoppa in i elva matcher för Norrköping. 

Nu vill han hjälpa HBK tillbaka till allsvenskan

- Vi har ingen uttalad målsättning som grupp ännu, men jag vill hjälpa klubben till att ta sig till finrummet igen och etablera oss i Allsvenskan. Jag hade inte skrivit på för tre år om jag inte hade trott att HBK kunde ta sig tillbaka till Allsvenskan. Alla jag har träffat hittills i klubben har gett mig en positiv känsla som gör att jag verkligen tror på satsningen. Det finns ett ”go” och en vilja att utvecklas – både individuellt och som lag, säger Hadenius till hemsidan.

Hadenius fick höra från tidigare HBK-spelarna och lagkamraterna i Norrköping, Eric Smith och Andreas Johansson, att HBK var ett bra alternativ. 

– Jag har ju varit lagkamrat med Eric Smith och Andreas ”Ante G” Johansson som båda har väldigt mycket gott att säga om Halmstad som stad och HBK som klubb, säger han.

Publicerad 2017-12-13 kl 21:51
Annons
Annons
Annons