Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
SUPERETTAN

Officiellt: Jolley avgår - lämnar AFC Eskilstuna: "Kom inte överens om riktning att gå"

Foto: Bildbyrån

Michael Jolley blir inte kvar i AFC Eskilstuna.
Klubben går ut med att man gått skilda vägar med den engelske tränaren.
- Det är med stor besvikelse jag ser tillbaka på att vi inte kunde hitta en lösning på ett antal viktiga frågor, säger Jolley till klubbens hemsida.

Michel Jolley tog över som tränare för AFC Eskilstuna under fjolårsäsongen, men trots att det gick bättre för klubben under engelsmannen åkte man ur allsvenskan.

Nu står det klart att Jolley inte kommer leda AFC i superettan. Klubben meddelar på sin hemsida att man kommit överens om att bryta kontrkatet.

"Anledningen är att föreningen och Michael under en tid inte lyckats komma överens om i vilken riktning man skall gå åt i framtiden", skriver klubben på sin hemsida.

- Det har blivit dags för mig att meddela att jag avgår som huvudtränare för AFC Eskilstuna. Jag har nyligen haft långa diskussioner med klubben om dess framtida inriktning, och det är med stor besvikelse jag ser tillbaka på att vi inte kunde hitta en lösning på ett antal viktiga frågor för att vi ska kunna fortsätta vårt samarbete. Vi har då kommit överens om att det ligger i båda parternas intresse att skaka hand och gå och olika håll, säger Jolley till klubbens hemsida.

AFC Eskilstuna meddelar att klubbens nye sportchef och metodikansvarige Nemanja Miljanovic tillsammans med Jawad al Jebouri tills vidare kommer att leda AFC:s träningar.

Publicerad 2018-01-09 kl 10:44
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons