Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Foto: Bildbyrån

Officiellt: Jolley avgår - lämnar AFC Eskilstuna: "Kom inte överens om riktning att gå"

Michael Jolley blir inte kvar i AFC Eskilstuna.
Klubben går ut med att man gått skilda vägar med den engelske tränaren.
- Det är med stor besvikelse jag ser tillbaka på att vi inte kunde hitta en lösning på ett antal viktiga frågor, säger Jolley till klubbens hemsida.

Michel Jolley tog över som tränare för AFC Eskilstuna under fjolårsäsongen, men trots att det gick bättre för klubben under engelsmannen åkte man ur allsvenskan.

Nu står det klart att Jolley inte kommer leda AFC i superettan. Klubben meddelar på sin hemsida att man kommit överens om att bryta kontrkatet.

"Anledningen är att föreningen och Michael under en tid inte lyckats komma överens om i vilken riktning man skall gå åt i framtiden", skriver klubben på sin hemsida.

- Det har blivit dags för mig att meddela att jag avgår som huvudtränare för AFC Eskilstuna. Jag har nyligen haft långa diskussioner med klubben om dess framtida inriktning, och det är med stor besvikelse jag ser tillbaka på att vi inte kunde hitta en lösning på ett antal viktiga frågor för att vi ska kunna fortsätta vårt samarbete. Vi har då kommit överens om att det ligger i båda parternas intresse att skaka hand och gå och olika håll, säger Jolley till klubbens hemsida.

ANNONS

AFC Eskilstuna meddelar att klubbens nye sportchef och metodikansvarige Nemanja Miljanovic tillsammans med Jawad al Jebouri tills vidare kommer att leda AFC:s träningar.

Publicerad 2018-01-09 kl 10:44
Sponsrat innehåll

Mer fotboll. Vi bjuder på 3 månader.

Se Allsvenskan och Superettan från discovery+ hos Telia. Ord pris 349 kr/mån

Streama nu

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto