Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
SUPERETTAN

Officiellt: Majstorovic tillbaka i svensk fotboll - klar för BP

Foto: Bildbyrån

Daniel Majstorovic är tillbaka i svensk fotboll.
Den tidigare landslagsbacken tar över som sportchef i Brommapojkarna.
- Jag är väldigt glad och tacksam att vara tillbaka i BP, säger han till klubbens hemsida.

I början av september stod det klart att Daniel Majstorovic lämnar jobbet som sportchef i grekiska storklubben Aek Athen. Han har sedan dess länkats samman med ett liknande uppdrag i engelska Wolverhampton.

Nu är han tillbaka i svensk fotboll. Den tidigare landslagsbacken tar över som sportchef i Brommapojkarna, vilket SVT Sport var först att rapportera.

- Inom ramen för BPs strategiplan ”BP 2.0 – 2020”, är det långsiktiga målet att BP ska vara etablerade i Allsvenskan. Rekryteringen av Daniel är en viktig komponent, och ett uttryck för ambitionsnivån, för att långsiktigt kunna uppnå det strategiska målet, säger Brommapojkarnas styrelseordförande Fredrik Bergholm i en kommentar till klubbens hemsida.

Majstorovic återförenas därmed med tidigare landslagskollegan och nära vännen Olof Mellberg, som är tränare i klubben.

- Jag är väldigt glad och tacksam att vara tillbaka i BP där resan började för mig, säger Majstorovic.

- Som spelare fick jag uppleva väldigt mycket på den absolut högsta nivån. Jobbet som sportchef i AEK Athen under det senaste året har gett mig ett stort nätverk, kompetens, och en väldigt stark grund att jobba vidare ifrån.

Daniel Majstorovic kom fram som junior i Brommapojkarna och spelade totalt 34 matcher för klubbens A-lag mellan 1996 och 1997. Han tillträder sitt nya uppdrag direkt.

Brommapojkarna är med i kampen om uppflyttning till allsvenskan och återfinns på andra plats i superettan bakom serieledande Dalkurd efter 26 omgångar.

Publicerad 2017-10-11 kl 20:09
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons