Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
SUPERETTAN

Officiellt: MFF-talangen fortsätter i Trelleborg

Marko Johansson är klar för en fortsättning i Trelleborgs FF.
Malmö FF meddelar via sin hemsida att låneavtalet för den unge målvakten förlängs över kommande säsong.

Det har varit en framgångsrik säsong för Trelleborgs FF. Med en omgång kvar i superettan har klubben säkrat kvalspel till allsvenskan, där de ställs mot antingen Gif Sundsvall eller Jönköpings Södra.

Nu kommer också beskedet att TFF förlänger låneavtalet med Marko Johansson. Den 19-årige målvakten har varit utlånad från Malmö FF under säsongen och stått för en rad fina insatser.

- Marko har tagit stora steg i sin utveckling under året med regelbundet speltid i seniorfotbollen. Han visar en stabilitet i sitt spel och med det har hans självförtroende vuxit. Det känns bra att han får bygga vidare på den vägen nästa säsong. Dessutom fortsätter hans nära samarbete med Jonnie Fedel som är i båda klubbarna som målvaktstränare, säger MFF:s sportchef Daniel Andersson till klubbens hemsida.

Marko Johansson ser fram emot att tillbringa även nästa säsong i den sydskånska klubben.

- Jag vill spela seniorfotboll och under året har jag lyckats i konkurrensen om målvaktsplatsen i Trelleborg. Det har gjort att jag har växt både på och utanför plan. Jag vet mer om vad som krävs av mig som fotbollsspelare. Att vara kvar i Trelleborg ett år till gläder mig. Jag kommer att bli både starkare och reaktionssnabbare. Det kommer att bli en helt annan Marko, säger han.

Marko Johansson har spelat från start i samtliga seriematcher under säsongen. Det nya låneavtalet sträcker sig över kommande säsong.

Publicerad 2017-10-30 kl 15:15
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons