Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
SUPERETTAN

Officiellt: Miljanovic ny sportchef i AFC

Foto: Bildbyrån.

Nemanja Miljanovic lämnar Elfsborg för att bli sportchef i AFC Eskilstuna. Han ersätter Azad Budak på posten, som i stället tillträder som ny vd i föreningen. 
– Vi anser att "Mance" är ett riktigt starkt tillskott, säger klubbens ordförande Alex Ryssholm på klubbens hemsida. 

Nemanja Miljanovic lämnade under tisdagen, efter två år som assisterande tränare i Elfsborg, Borås för att bli sportchef i fjolårssäongens allsvenska jumbo AFC Eskilstuna. Han anser att det finns goda förutsättningar att studsa tillbaka direkt nästa säsong. 

- Känns bra att komma till en fotbollsintresserad stad. Synd att laget inte klarade sig kvar i allsvenskan, men det finns förutsättningar att ta sig tillbaka. Trots att AFC inte är från Eskilstuna ifrån början, så visade publiken ett stort intresse och följde laget bra under säsongen, säger Miljanovic till hemsidan.

- För min egen del kände jag att jag ville pröva något annat och AFC hörde av sig ganska tidigt. De var på mig redan inför den här säsongen. Det kommer bli spännande och intressant.

AFC är i sin tur också nöjt med att Miljanovic ansluter till föreningen. 

– Han kommer att samverka på plan med A-lagstränaren, Michael Jolley, hjälpa ungdomstränare att implementera klubbens fotbollsfilosofi i träningsverksamheten samt delta i klubbens viktigaste beslut inom den sportsliga sektorn, säger Alex Ryssholm. 

Miljanovic tillträder som sportchef den 1 januari nästa år. 

Publicerad 2017-11-28 kl 11:58
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons