Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Officiellt: Niklas Allbäck lämnar Örgryte - Anders Karlsson tar över

Superettan

Niklas Allbäck slutar som klubbchef i Örgryte.
Anders Karlsson blir tillförordnad ersättare.
-  Nu väntar andra utmaningar. säger Allbäck i en kommentar.

Foto: Bildbyrån.

Efter fem år som klubbchef väljer Niklas Allbäck att tacka för sig. Örgryte meddelar att han sluta på egen begäran.

- Slutet på något är alltid början på något annat. Jag har haft fem fantastiska år som klubbchef för Sveriges finaste förening som lärt mig mycket. Och även om det varit en utmanande tid, speciellt under covid, har jag haft otroligt roligt men får konstatera att arbetet också tagit ut sin rätt. Nu väntar lite andra utmaningar som jag ser fram emot väldigt mycket samtidigt som jag alltid kommer hålla Öis nära, säger han i en kommentar.

Samtidigt meddelar Örgryte att Anders Karlsson, som varit akademiansvarig i Öis, blir ny tillförordnad klubbchef. Han kommer att ersätta Allbäck per omgående, även om Allbäck kommer att stanna i klubben fram till årsskiftet.

ANNONS

- Givetvis är det tråkigt att Niklas väljer att lämna uppdraget som klubbchef. Han har varit starkt bidragande till att föreningen vuxit som den gjort de senaste åren. Han ska även ha en stor eloge för sättet han lett oss igenom en så svår tid som pandemin. När jag fick frågan från styrelsen om att ställa upp och bli tillförordnad klubbchef kändes det självklarhet att ställa upp och fortsätta utveckla föreningen, säger Karlsson i en kommentar.

Publicerad 2022-08-17 kl 10:18

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto