Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
SUPERETTAN
38v

Officiellt: Norrby utser ny tränare - och presenterar nyförvärv

Foto: Bildbyrån

Efter att Norrby inte fått dispens för Mohammed Ali Khan presenterar man nu Korosh Hatami som ny chefstränare.
Dessutom passar man på att presentera ett nyförvärv.

I förra veckan fick Norrby IF beskedet att den nytillträdde Mohammed Ali Khan inte skulle få dispensen han behövde för att leda laget i superettan nästa säsong. Dessutom riskerade man böter på upp till 500 000 kronor på grund av att man stod utan huvudtränare.

- Det är deras åsikt och det går inte att säga så mycket om det. Det är olyckligt. Det finns ett regelverk man ska följa, absolut, det respekterar vi till hundra procent. Men samtidigt kan jag tycka att det är trist att man inte ska kunna få välja den profilen som matchar oss bäst. Den lotten föll ju på Mohammed, sade Norrbys fotbollsansvarige David Kryssman till Fotbollskanalen för en vecka sedan.

- Vi som klubb kan jag tycka ha gjort allt rätt. Vi hade en tränare som hoppade av sent och som satte oss i den situationen. Mohammed har också sökt utbildningen och visat att han vill gå, men han kom inte in. Jag kan tycka att man kan ge en dispens för vi har visat att vi velat. Det borde väga tungt, tycker jag.

Nu har klubben gjort klart med Korosh Hatami som ny chefstränare, meddelar man på sin hemsida. Hatami har skrivit på ett ettårskontrakt. Förra säsongen tränade Hatami Assyriska BK i division 1.

Dessutom meddelar man att man värvar Patrick Dyrenstam på ett treårskontrakt. Dyrestam är back, och dessutom bror till Kalmar FF:s Mikael Dyrestam. Förra säsongen var han, precis som Hatami, i Assyriska BK.

Publicerad 2018-01-18 kl 14:30
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons