Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
SUPERETTAN
48v

Officiellt: Örgryte rustar för 2018 - med dubbla värvningar

Foto: Bildbyrån

David Engström lämnade Häcken efter den gångna säsongen.
Nu har 27-åringen skrivit på för Örgryte. Klubben har även gjort klart med Filip Almström Tähti, senast i norska Notodden.
- Det känns jättebra och inspirerande att komma till en så fin förening, säger Engström till klubbens hemsida.

Det stod nyligen klart att David Engström, som anslöt från Värnamo inför den gångna säsongen, lämnar Häcken sedan klubben valt att inte utnyttja förlängningsoptionen.

Under måndagen blev det officiellt att den 27-årige försvararen återvänder till superettan. Han har skrivit på för två år med Örgryte.

- Det känns jättebra och inspirerande att komma till en så fin förening som Örgryte IS. Jag tror på den här klubben och Thomas Askebrand som tränare och jag kommer göra allt för att vi ska lyckas, säger han till klubbens hemsida.

Örgryte gjorde även klart med Filip Almström Tähti, 26, under måndagen. Ytterbacken kommer närmast från spel i norska Notodden FK och har tidigare tillhört IK Frej. Han har liksom Engström skrivit på för de kommande två säsongerna.

- Det är en förening med mycket supportrar och som betyder mycket för folk. Det ska bli väldigt kul att få komma igång, säger han till hemsidan.

Publicerad 2017-11-20 kl 17:14
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons