Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
SUPERETTAN
14v

Officiellt: Sandborg ny klubbdirektör i HIF: "En fantastisk känsla"

Foto: Helsingborgs IF.

Mats-Ola Schulze slutade efter läkarens inrådan.
Nu har HIF hittat sin nye klubbdirektör: Joel Sandborg.
- Det är en fantastisk känsla att få vara en del av HIF igen, säger han i en kommentar på klubbens hemsida.

För sju månader sedan valde Helsingborgs dåvarande klubbdirektör Mats-Ola Schulze att ta time out. Beslutet togs efter inrådan av läkare.

"2017 var ett tufft år för alla som arbetar med och inom Helsingborgs IF. Klubbdirektör Mats-Ola Schulze har under sina snart två år på HIF arbetat hårt och intensivt vilket nu lett till att han fått rådet från läkare att hålla låg profil”, skrev klubben då.

Nu har Skåneklubben, som är på god väg att ta sig tillbaka till allsvenskan, anställt ett bekant ansikte på den vakanta stolen. Joel Sandborg, som 2014 hoppade in som just klubbdirektör i stället för Paul Myllenberg, påbörjar sitt arbete i november.

- Det är en fantastisk känsla att få vara en del av HIF igen. Jag har en lång historik i föreningen och att nu få äran att leda klubben som klubbdirektör gör mig både stolt och glad. Efter tre spännande år på Rögle BK och i ishockeyns värld ska det bli väldigt roligt att ta sig an uppdraget i Helsingborgs IF, säger Sandborg i en kommentar på klubbens hemsida.

Sandborg kommer närmast från rollen som kommersiellt ansvarig i ishockeyklubben Rögle.

- Joel har betydande erfarenhet av verksamhet på elitidrottslig nivå och vi ser med tillförsikt fram emot vad han, tillsammans med sina kollegor på sportkontoret, kan åstadkomma i föreningens strävan att återta sin rätta plats på den svenska fotbollskartan. Han välkomnas med varm hand av oss alla, säger Krister Azelius, ordförande i HIF.

Publicerad 2018-10-09 kl 10:44
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons