POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
SUPERETTAN
2v

Öis besked - anmälan inlämnad mot Hammarby

Foto: Bildbyrån.

Hammarby värvade tidigare i år från Örgryte.
Nu bekräftar Öis att en anmälan är inlämnad för Gustav Ludwigsons övergång. 
- För min del är det ingen dramatik i det, säger föreningens ordförande Joacim Nordh enligt GP

Hammarby presenterade tidigare i år Gustav Ludwigson. Örgryte-anfallaren spelar klart den här säsongen med Göteborgsklubben och flyttar sedan till Stockholm nästa år. Örgryte bekräftade däremot i slutet av augusti att föreningen vill anmäla Bajen till Svenska Fotbollförbundet för sättet som transfern genomfördes på.

GP rapporterade då att Öis misstänker att Bajen har tagit kontakt med spelaren först innan man aktiverade dennes utköpsklausul på en halv miljon kronor, vilket kan vara ett brott mot regelverket, då föreningen inte hade gett grönt ljus, samtidigt som Ludwigson vid tidpunkten hade kontrakt med Öis över 2020. 

Nu rapporterar GP att Örgrytes anmälan är inlämnad till förbundet. 

- Sedan får vi se vart det tar vägen. För min del är det ingen dramatik i det. Det är inget mot "Gurra", som jag har sagt tidigare, utan vi vill bara testa regelverket och framförallt markera litegrann. Så som vi uppfattar hela situationen så är det inte fair play. Det är det vi vill utmana, säger Örgrytes ordförande Joacim Nordh under måndagens medlemsmöte enligt tidningen. 

Nordh och övriga i föreningens ledning vill att förbundet utreder hur förfarandet gått till vid övergången. Däremot har de ingen aning om vad utredningen kan leda till. Samtidigt önskar Nordh också spelaren all lycka framöver i Hammarby. 

Publicerad 2019-10-01 kl 08:51
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå