Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
SUPERETTAN

Olof Mellberg tar hjälp av förre Assyriska-tränaren

Foto: Scanpix

Nästa

Avbryt
Försök igen

Olof Mellberg tar hjälp av Assyriskas förre tränare Azrudin Valentic som assisterande tränare i Brommapojkarna.
- Olof övertalade mig med sin fantastiska karaktär, säger han till Fotbollskanalen.

Brommapojkarna åkte i år ur Superettan och bygger nytt i division 1. För att ta upp laget tillbaka till elitfotbollen så har man anställt den förre landslagskaptenen Olof Mellberg som ny chefstränare. Inför den kommande säsongen så ringde Olof Mellberg upp den förre Assyriska-tränaren Azrudin Valentic och bad honom bli hans assisterande tränare i klubben.

- Hade jag inte trott på klubbens ambitioner så hade jag aldrig tagit det här jobbet. Men jag ser en stor potential i klubben och organisationen, säger Valentic till Fotbollskanalen.

- Jag har jobbat sex år som chefstränaren, men jag älskar att vara ute på planen och träna så därför är detta inga problem. Det kommer bli ett spännande projekt då det finns massor av fotbollserfarenhet i föreningen.

Efter dina samtal med Olof Mellberg, hur ser du på honom som en kommande tränare?
- Jag och Olof har pratat väldigt öppet om allt. För mig var det hans ödmjukhet som övertalade mig att vilja jobba med honom. Det är ett stort namn inom fotbollen, men som visat en fantastisk karaktär. Det här är hans första uppdrag och det är viktigt att vi hittar ett bra samarbete.

- Jag tror att Olof har allt som behövs för att bli en bra tränare.

Tidigare i vintras valde Valentic att lämna Assyriska för att testa på en ny utmaning. För Fotbollskanalen berättade han då i en lång intervju hur han ville revolutionera svensk fotboll. Något som han nu får chansen till i Brommapojkarna.

Se intervjun med Olof Mellberg i spelaren ovanför som berättar om sina ambitioner som tränare.

Publicerad 2015-12-23 kl 13:40
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons