Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
SUPERETTAN
41v

Örgrytes akademichef får ny roll - blir klubbchef

Foto: Bildbyrån

Förra säsongen var han akademichef och verksamhetschef i Örgryte.
Nu får Niklas Allbäck en ny roll, som klubbchef.
- Först och främst känns det oerhört inspirerande att få detta förtroendet från föreningen, säger Allbäck till Öis hemsida.

Familjen Allbäck har en stark koppling till Örgryte. Nu får Niklas Allbäck, kusin till Marcus och son till Dan med hundratals matcher för klubben, en ny roll i Öis. Förra säsongen var han akademichef kombinerat med att vara verksamhetschef. Nu blir Niklas Allbäck ny klubbchef i Örgryte.

- Först och främst känns det oerhört inspirerande att få detta förtroendet från föreningen. Att få frågan och möjligheten att leda det dagliga arbetet i Sveriges äldsta förening är en ynnest och ett hedersuppdrag som jag allra ödmjukast ser fram emot, säger Allbäck till klubbens hemsida.

- Vi vet att de senaste åren efter konkursen har varit en orolig tid i vår historia och vi har många utmaningar framför oss. Jag tror däremot att vi tillsammans är på rätt väg och förhoppningsvis kan jag bidra till att föreningen kan få lugn och ro. Att vi systematiskt börjar jobba mot att återigen tillhöra svensk fotbolls absoluta finrum.

Ordföranden Joacim Nordh:

- Niklas har visat på stor kunnighet, ett starkt driv och har hela tiden tagit ett mycket stort ansvar på kansliet och i föreningen. Han har ett väldigt stort ÖIS hjärta. Jag har stora förhoppningar på Niklas och är övertygad om att detta kommer bli bra för samtliga parter.

Publicerad 2018-01-26 kl 13:22
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons