Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
SUPERETTAN

Öster-mittfältaren lägger skorna på hyllan - blir assisterande tränare

Foto: SCANPIX

Nästa

Avbryt
Försök igen

Östers veteran Denis Velic lägger skorna på hyllan. 34-åringen fortsätter dock i klubben som assisterande tränare.
- Det känns självklart väldigt stort, säger Velic till Östers hemsida.

Öster är tillbaka i svensk elitfotboll nästa säsong. Men till superettan-comebacken är veteranen Denis Velic inte med, åtminstone inte på planen. Mittfältaren väljer att lägga skorna på hyllan, och får samtidigt en roll som assisterande tränare i föreningen.

- Det känns självklart väldigt stort. Jag har tillhört Öster under många år som spelare och är verkligen glad att få vara en del av Öster i några år till - men nu som ledare. Jag är ödmjukt tacksam mot Öster och Thomas (Askebrand, huvudtränare) som ville ha med mig på resan, säger Velic till klubbens hemsida.

Denis Velic spelade i Öster mellan 2000 och 2005. Efter en kort sejour i IFK Hässleholm blev det flera år i Syrianska. 2011 var mittfältaren tillbaka i Öster, och har varit med på resan ner och upp genom seriesystemet. Den gångna säsongen gjorde Velic 23 matcher i division 1 södra, och fanns även med som en extra ledarresurs.

- Jag har spelat på den här nivån under 16-17 års tid och hoppas ha med mig lite egen erfarenhet att dela med mig. Jag har varit med i vinnande lag, men också när det har gått mindre bra. Jag hoppas kunna dra erfarenhet av det och dela med mig i gruppen. Och så har jag en vinnarskalle som jag tror kan bidra och vill driva på gruppen så gott jag bara kan, säger Velic.

Se Östers firande när superettan-avancemanget var ett faktum i spelaren ovan.

Publicerad 2016-12-08 kl 13:00
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons