Östersund hade ledningen mot Västerås fram till den 95:e minuten.
Då kvitterade VSK - och ÖFK förlorade poäng i slutsekunderna ännu en gång.
- Sex minuter övertid är skandal, säger ÖFK-tränaren Magnus Powell till ÖP.

Västerås tog emot Östersund hemma i Västmanland på måndagskvällen.

Första riktiga målchansen hade Västerås då Gefvert kom i perfekt skottläge, men fick en felträff. I stället tog bortalaget ledningen i minuten efter, genom Henrik Bellman. Resultatet stod sig sedan till halvtidsvilan.

I andra halvlek började Västerås starkast med mycket tryck på offensiv planhalva, men avsluten ville sig inte riktigt, samtidigt som Östersunds-målvakten Aly Keita stod i vägen på ett bra sätt.

Västerås fortsatte trycka på, men det verkade omöjligt och Östersund såg ut att gå mot seger. Men i 95:e minuten kunde hemmalaget kvittera - och ÖFK förlorade poäng i sista sekunderna ännu en gång.

Efter poängtappet var ÖFK-tränaren Magnus Powell kritisk till domarnas val att lägga till sex minuter i andra halvlek.

- Det kändes ändå efter 1–0 att vi skulle avgöra matchen men igen tycker jag att det år vårt egen fel igen att vi inte gör 2–0. Sex minuter övertid är skandal men vi får inte gnälla på det utan vi måste fokusera på detaljer i spelet, säger Powell till ÖP.

Västerås: Fagerström - Faqa, Merbom Adolfsson, Lopes Ribeiro - Larsson, Johansson, Edlund, Ask, Gefvert - Sandberg, Prodell.

Östersund: Keita - Hörberg, Jablinski, Mazur, Weilid - Amatkarijo, Fritzon, Dosis, Bellman - Sabastine, Kadiri.