Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
SUPERETTAN

Peter Ijeh om att möta Malmö: Respekterar dem mycket

Peter Ijeh ställs emot Malmö FF i cupen med sitt Syrianska och han medger att det kommer att bli känslosamt.

Syrianska mot Malmö blir en rejäl höjdpunkt i nästa cupomgång. I det hårdsatsande superettanlaget spelar Peter Ijeh, anfallaren som väckte mycket känslor, hotades och fick utstå en hel del när han lämnade Malmö FF för IFK Göteborg inför säsongen 2004. Nu ser ha fram emot att spela mot de himmelsblå.
- Definitivt kommer det att komma många känslor, Malmö var min första klubb i Europa och jag spelade med hjärtat och gav allt när jag var där. Men det gör jag i varje klubb som jag är i och nu möter jag dem, säger han till fotbollskanalen.se.

- Vi pratade om det i omklädningsrummet i dag när vi såg lottningen. Det kommer att bli roligt.

Vad är det som ska bli roligt?
- Det ska bli kul att se klubben igen och träffa några av spelarna i laget

Kan ni slå Malmö FF?
- Det är en tuff motståndare men mot alla lag du mötes så kan du vinna och du kan förlora. Det här är en cupmatch, en engångschans för oss, och vi kommer definitivt att spela för att vinna.

Peter Ijeh hade en tuff vinter 2003-2004 när klubbytet blev klart men han tror inte att fansens mottagande av honom kommer att påverka så mycket.
- Det finns självklart mycket känslor men fotboll handlar inte om den enskilda spelaren eller hans mottagande. Det handlar om truppen som helhet, lagets ledning och fansen. Jag respekterar dem mycket men nu är det dags att möta dem och jag kommer absolut att göra mitt bästa.

Lars Lagerbäck tog nyligen ut sin preliminära trupp inför VM med 44 spelare, där saknades Ijeh. Han är uppenbart besviken över att få stanna hemma men vill inte tänka på det för mycket.
- Jag vet inte, det finns inget bra svar på det. Jag får bara gå vidare med mitt liv.

- Jag har inte längre en strävan mot att spela för det nigerianska landslaget, men om Lagerbäck skulle titta på mig så hoppas jag bara att jag har all lycka.

Publicerad 2010-04-22 kl 18:24
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons