Petrovics dubbel sänkte Gais

Fyra mål inom loppet av 20 minuter.
Och två av dem svarade Trelleborgs Petar Petrovic för när TFF vann borta mot Gais.

Under tisdagen jagade Gais tre poäng hemma mot Trelleborg för att studsa tillbaka efter 0-1-förlusten i lagets senaste match mot Värnamo.

Men det blev ingen lätt match mot TFF, som tog ledningen efter bara fyra minuter då ett avslut från Petar Petrovic letade sig in i nät via en Gais-spelare.

Gais kunde dock kvittera genom Adnan Maric sedan TFF-målvakten Hampus Nilsson svarat för en svag sidledspassning. TFF skulle dock återta ledningen då Dzenis Kozica satte dit en volley på en inläggsfrispark efter drygt 15 minuters spel.

Tre mål inom loppet av en kvart alltså – och bara tre minuter efter Kozicas 2-1-mål kom nästa nätkänning.

Petrovic dribblade sig fram i straffområdet och med en delikat chipp lyfte TFF-mittfältaren in 3-1 för Skånelaget.

I slutet av första halvlek reducerade Gais då TFF:s Kozica noterades för ett självmål, men närmare än så kom inte Gais som därmed inkasserade andra raka förlusten i superettan.