POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
SUPERETTAN
52v

Politiker föreslås bli ny ordförande i Gais: "Känner en stolthet"

Foto: Bildbyrån.

Jonas Andersson föreslås bli ny ordförande i Gais.
Politikern är valberednings förslag.
- Jag känner stolthet över att bli tillfrågad, säger han till Gais hemsida.

Superettanklubben Gais inledde året 2018 med att ha Claes Forsberg som ordförande. Redan efter ett par månaders tid hoppade han dock av uppdraget av personliga skäl. Glenn Heiman tog över, men tidigt förklarade han att han inte planerade att ställa upp för omval.

Nu har föreningens valberedning presenterat sitt nya förslag på ordförande i form av Jonas Andersson, 53. Jonas Andersson är politiker för Liberalerna och sitter i dag som regionråd i regionfullmäktige i Västra Götalandsregionen.

- Jag känner stolthet över att bli tillfrågad, men har också stor respekt för uppdraget och utmaningen, säger han i en kommentar på Gais hemsida.

Andersson förklarar att han tidigare haft diskussioner om att sitta med i styrelsen, men att det då inte passat. Nu hoppas han kunna vara med och utveckla Gais.

- Jag kommer från en bakgrund där det gäller att organisera hur man arbetar och där det är viktigt att man kan få med många på tåget. Jag har en demokratisk ledarstil, gillar att skapa struktur och vill hjälpa till att få fram och kanalisera den energi som vi alla vet finns kring klubben. Jag är van att jobba långsiktigt och det tror jag kommer att behövas också i Gais under de kommande åren.

På måndagen ställs Gais mot IFK Göteborg i svenska cupen. Matchen visas på Sportkanalen och på cmore.se. Avspark 19.00 och sändningsstart 18.50.

Publicerad 2019-02-25 kl 10:21
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå