Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
SUPERETTAN

Proffsdrömmen-talangen: ”BoIS och Ängelholm intresserade”

Christoffer Eklund provtränar med Landskrona BoIS.

Christoffer Eklund gick långt i TV4 Sports Proffsdrömmen.

Nu provtränar han med Landskrona BoIS.

- Det är klart att BoIS är intressant, säger Eklund till fotbollskanalen.se.

I somras sände TV4 Sport och fotbollskanalen.se Proffsdrömmen. I tävlingen deltog den unge målvakten Christoffer Eklund – och han imponerade.

- Efter Proffsdrömmen var slut blev jag lovad provträning med Varberg och tyckte så klart att det skulle bli jättekul. De lät väldigt intresserade och bjöd upp mig på provspel men sen blev det inget. De krånglade en massa och lovade saker de inte kunde hålla. Klart att jag blev besviken, de skötte det hela oprofessionellt, säger Christoffer Eklund till fotbollskanalen.se.

2011 provtränade Christoffer med Stockport County och tränare i klubben då var ingen mindre än Liverpoollegendaren Dietmar Hamann. Hamann ville värva Christoffer men fick sparken två veckor efter provspelet och då blev det inget med den övergången.

Men nu kan Christoffer Eklunds otur vara på väg att vända - enligt uppgifter till fotbollskanalen.se är nämligen de båda Superettanklubbarna Landskrona BoIS och Ängelholm intresserade av målvaktstalangen – något han själv bekräftar.

- Det stämmer. Jag tränade med BOIS i förra veckan. Nu har det ju varit lite turbulent i BoIS och därför har vi kommit överens om att utvärdera provspelet när detta har lagt sig lite. Men det är klart intressant.

- Ängelholm provtränade jag med redan förra året och de ville skriva kontrakt men kunde inte lösa utbildningsbidraget. Men nu är jag kontraktslös och därför har vi pratat om att provträning. Jag är 23 år och behöver speltid, det är det viktigaste för mig.

Påverkar turbulensen i Landskrona BoIS ditt intresse?

- Nej det gör det inte. Det viktigaste för mig är att hitta en klubb och tränare som tror på mig. Det verkar Landskrona göra. Turbulensen är heller inte klubbens fel utan beror snarare på enskilda spelare.

Publicerad 2013-11-13 kl 14:48
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons