Qviding hemmaslog Enköping

Örgryte tog tillbaka serieledningen i superettan från Assyriska genom att besegra Degerfors på bortaplan med 3-1. Marcus Allbäck hade stor del i segern, men hans anfallskollega Boyd Mwila stal rubriken då han svarade för ett äkta hattrick, tre mål i samma halvlek.
Mwila behövde faktiskt bara 14 minuter på sig för att göra de tre målen. Pavel Zavadil spelade fram till det första, Allbäck till de två andra. Degerfors skapade en hel del, främst genom Anatolij Ponomarev, som hade tre skott på mål. Först i den 76:e minuten fick Degerfors utdelning, då Ponomarev spelade fram till Shpetim Hasani - men matchen var redan avgjord.

Degerfors är alltjämt sist i tabellen.
Näst sist är Enköping, som inte lyckades ta poäng borta mot Qviding. Josef Karlsson gav göteborgarna ledningen efter en halvtimme och spelade fram till 2-0-målet i början av andra halvlek.
Enköpings Niklas Klingberg reducerade, men bara fem minuter senare avgjorde Angelo Vega matchen när han från nära håll ordnade slutresultatet.