POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
SUPERETTAN

Shaaban äntligen skadefri: "Som jag förstår det är han friskförklarad"

Äntligen får Rami Shaaban bukt med knäskadan. Hammarbymålvakten tränar hårt – och alla tester är positiva.
– Vad jag förstår har han blivit friskförklarad, säger Roger Sandberg till fotbollskanalen.se.

Inför Stockholmslagets hemmapremiär mot Landskrona på måndagen saknas några viktiga spelare. Inte minst Paulinho, Sinan Ayranci och David Johansson.

Men samtidigt finns positiva inslag i den grönvita vardagen. Förre landslagsmannen Rami Shaaban - som haft stora problem med ett skadat knä de senaste säsongerna - har återgått i träning och skulle rent teoretiskt kunna vara aktuell för spel inom den närmaste framtiden.

- Absolut, så snart han är igång med kontinuerlig träning är det klart att det kan bli så. Men Rami behöver ju lite tid på sig, det är inget snack om det. Han har ju inte gjort en match på nästan ett år så vi får nog räkna med att han behöver ett antal veckor på sig nu, säger assisterande tränaren Roger Sandberg till fotbollskanalen.se.

Kan det bli aktuellt att han sitter på bänken tidigare än så?
- Ja, helt klart. Sedan får man komma ihåg att vi har en tuff konkurrens i laget också. Det viktigaste är att Rami kommer igång helt och hållet nu.

Han sitter inte på bänken redan mot Landskrona?
- Nej, det kommer han inte att göra.

Enligt Roger Sandberg har Rami Shaaban genomgått en rad olika tester av sitt skadade knä. Och utslaget är genomgående positivt, både när det gäller belastning och rörlighet.

- Jag kan inte uttala mig exakt om när han blev friskförklarad, men som jag förstår saken har han blivit det nu i alla fall. Han var med och tränade i veckan åtminstone, säger Sandberg.

Under Rami Shaabans frånvaro har Johannes Hopf övertagit platsen mellan Hammarbys stolpar, och anses höra till lagets bästa spelare. Även George Moussan finns att tillgå i truppen. Fotbollskanalen.se har sökt Rami Shaaban för en kommentar.

Publicerad 2011-04-18 kl 11:47
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå