POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
SUPERETTAN
5v

Söderqvist lämnade KFF för nytändning i superettan: "Jag behövde något nytt"

Foto: Bildbyrån.

Måns Söderqvist lämnade Kalmar FF för spel med Trelleborg.
Han gjorde det för att få en nytändning.
- Jag sökte efter en utmaning, säger han i en kommentar på klubbens hemsida.

Måns Söderqvist lämnade vintern 2015 första gången Kalmar FF för spel i Hammarby, men återvände under sommaren 2016 till Smålandsklubben igen. För en vecka sedan lämnade 26-åringen föreningen igen, men den här gången för ett avtal över två år med Trelleborgs FF för spel i superettan.

Anledningen? Han behövde en ny utmaning.

- Det känns väldigt bra för egen del, jag kände att jag behövde något nytt. En nytändning och utmaning var det jag sökte efter, och det känner jag verkligen att jag fått och har möjligheterna att få här. Än så länge känns det helt rätt, säger Söderqvist i en kommentar på klubbens hemsida.

Han fortsätter:

- Jag ville ha en utmaning, jag känner också att jag vill vara i en klubb som slåss högt upp i tabellen. Jag kände att det var en intressant resa att vara med på, det var väl det som vägde över. Det kan vara kul att testa något nytt.

Söderqvist gjorde under 2010 sin allsvenska debut för Kalmar FF och har bland annat representerat det svenska landslaget på U17-, U19- och U21-nivå. Förra säsongen blev det ett mål på 17 framträdanden i allsvenskan. I början av säsongen var han ordinarie, men i slutet blev det ont om speltid.

Publicerad 2020-01-20 kl 09:33
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå