POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
SUPERETTAN

Son till Hammarbys gamle målvakt - nu kan han själv stå i Bajen

Hammarby kan vara på väg att förstärka ytterligare. Nu är en tvåmetersman i från norr på gång med ett provspel.
– Jag gjorde första träningen i dag och det kändes bra. Förra gången jag var här kom jag med division 2-tempo i kroppen, säger Sandvikens Tim Markström.

Hammarby tittar på nya målvaktsnamn och låter just nu Tim Markström provspela. Kontraktslös ska han nu provspela i en vecka med Bajen – Markström som närmast spelat för Sandviken och Fredericia i danska andraligan.

Dessutom är han son till Anders Markström som vaktade Hammarbys mål under åren 1980-1983 och dessutom bror till NHL-målvakten Jacob Markström.

– Jag gjorde första träningen i dag och det kändes bra. Förra gången jag var här kom jag med division 2-tempo i kroppen. Nu har jag samma tempo som de andra eftersom jag är van vid spel i danska andraligan, säger Markström till Gävle nyhetsbyrå.

– Jag har pratat med Hammarbys tränare för första gången nu också och det låter lovande. Men vi har inte pratat om kontrakt ännu.

Tim Markström har tidigare provspelat med Hammarby och hoppas nu på att kunna blidka om ett kontrakt. NHL-målvaktens Jacob Markströms bror ser hur som helst goda chanser att lyckas den här gången.
Med George Moussan borta och endast förstemålvakten Johannes Hopf kvar i Hammarby – så…

– Det är förhoppningsvis en plats som är vikt åt mig, säger Markström.

Publicerad 2012-11-29 kl 11:39
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå