POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
SUPERETTAN

Sundsvalls stjärna vill bort: ”Jag är en allsvensk spelare, inget snack”

Emil Forsberg till MFF och Ari Skulason jagad av flertalet klubbar - men tyst om Fredrik Holster. Sundsvalls mittfältsstjärna räknar med att stanna och biter ihop:
- Jag vet att det funnits intresse, också i utlandet, men i dagsläget är det ingen klubb som är beredd att betala, säger han.

Gif Sundsvall har varit i fokus efter degraderingen, inte minst efter turerna kring Emil Forsberg och Malmö FF, samt ryktena kring Ari Skulason. Giffarna riskerar tappa fler spelare när man nu får börja om, men en som ser ut att stanna är offensive mittfältaren Fredrik Holster.

24-åringen bidrog med 14 mål och tre assists när Sundsvall gick upp i allsvenskan 2011, men med ett år kvar på kontraktet tror han att han stannar – även om det nu inte alls är vad han vill.

- Jag är en allsvensk spelare, inget snack. Men nu har jag kontrakt och då är det svårt, säger Holster till FotbollDirekt.se.

- Jag vet att det funnits intresse, också i utlandet, men i dagsläget är det ingen klubb som är beredd att betala.

 Hur ser du på att börja om i superettan? 

- Nej men jag känner att jag kan superettan nu, jag har varit där. Man vill utvecklas som spelare och då behöver man bra motstånd. Det är klart att det inte är optimalt att ta steget ner igen då.

Holster gör samtidigt klart att han inte kommer gnälla sig bort.

- Man får vara professionell, jag kommer ge 100 procent i alla lägen om jag stannar. Det är upp till mig – hade jag gjort tio mål under hösten hade jag varit såld redan nu, så är det ju. Även om många kanske tror att det räcker med en superagent, så tror jag inte att det fungerar så.

- Jag får väl ösa in mål i superettan så blir jag såld till utlandet i sommar istället och så får allsvenska klubbar ångra sig för att de inte slog till tidigare (skratt).

Publicerad 2012-12-20 kl 18:03
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå