Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
SUPERETTAN
2v

Tidigare KFF-tränare till TFF: "Är en genuin förening med många möjligheter"

Foto: Bildbyrån

Peter Swärdh, 53, har skrivit på för Trelleborgs FF.
Han får en kombinationsroll som både sportchef och tränare.
- Det blir spännande att vara med och utveckla föreningen, säger han till klubbens hemsida.

Trelleborgs FF slutade sist i årets allsvenskan. Tidigare under hösten fick huvudtränaren Patrick Winqvist sparken, vilket ledde till att assisterande tränaren Kristian Haynes fick ta över tills vidare.

På torsdagseftermiddagen meddelade klubben att Peter Swärdh, som tidigare har varit i Kalmar och Helsingborg, tar över som både sportchef och huvudtränare.

Avtalet sträcker sig över två säsonger.

- Vi är mycket glada över att kunna presentera Peter Swärdh i den nya rollen som manager i Trelleborgs FF. Med över 20 års erfarenhet från elitfotbollen har han precis vad som krävs. Genom Peter i rollen som manager med Kristian Haynes och Magnus Andersson som tränare får vi en komplett sportorganisation som vi tror mycket på, säger klubbdirektör Mattias Kronvall till TFF:s hemsida.

- Jag ser med glädje fram emot att ta mig an rollen som manager i Trelleborgs FF. Trelleborgs FF är en genuin förening med många möjligheter och det ska bli spännande att vara med och utveckla föreningen på kort och lång sikt. Jag ser fram emot att träffa spelarna den 14:e januari och påbörja arbetet med att sätta min prägel på laget och spelet på plan, säger Swärdh till hemsidan.

Publicerad 2019-01-03 kl 14:58
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons