Trelleborg kvitterade med matchens sista spark

Marcus Burmans mål i den andra halvleken räckte inte.
Trelleborg kvitterade till 1-1 mot Akropolis genom Haris Brkic med matchens sista spark.

Matchen mellan Trelleborg och Akropolis på Vångavallen skulle bli en relativt lugn tillställning mellan de två lagen, fram till den sista minuten.

Den första halvleken bjöd inte på några mål, utan båda lagen turades om att ha bollen och testa motståndarnas målvakt. 0-0 stod sig fram till paus.

Andra halvlek bjöd direkt i inledningen på ett mål. Akropolis, som inför matchen låg på en femteplats skulle ta ledningen. Akropolis kom runt på vänsterkanten och hittade in till Marcus Burman efter en skarv från Andrew Michael Stadler, och Burman gjorde inga misstag och satt dit 1-0 till bortalaget Akropolis.

Efter målet jagades det kvittering från Trelleborg, men de fick inte in bollen. Peking-lånet Carl Björk byttes in, men kunde inte sätta sitt avtryck på matchen.

När matchen var på väg att blåsas av fick Trelleborg straff. Akropolis-spelarna kunde inte tro sina ögon. Fram klev Haris Brkic, stensäkert lågt till höger och Trelleborg hade kvitterat med matchens sista spark.

I och med segern befinner sig Akropolis fortsatt på en femteplats i tabellen. Brage kan gå om vid vinst i deras match.

Trelleborg tog en viktig poäng i den nedre delen av tabellen. Laget har 22 poäng på 22 matcher och befinner sig på en elfteplats.