Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
SUPERETTAN

Trots Zlatans synpunkter - Allbäck ännu aktuell

Marcus Allbäck är inte borta ur landslagsdiskussionen. Trots att Zlatan tyckt att Allbäck vore ett tveksamt val så kan han fortfarande bli assisterande förbundskapten.
– Jag håller dörrarna öppna, säger han till GP

Enligt tidningen har samtalen med fotbollsförbundet fortsatt. Det kan med andra ord fortfarande vara aktuellt med Allbäck som assistent till Erik Hamrén.

Italien-landskampen kan alltså ha varit mer än en nödlösning. Detta trots att en viss Zlatan Ibrahimovic tidigare ställt sig tveksam till Allbäcks namn i en assisterande roll.
– Jag pratar med Erik och förbundet och håller dörrarna öppna, säger Allbäck. Erik Hamrén själv visar att alla möjligheter finns.

Att han gillar Allbäcks namn är uppenbart. Men om hans namn finns med när Hamrén den 14 december presenterar truppen till landslagsturnén i januari - det kommenterar han inte.
– Det blir inte som spelare i alla fall, skrattar han.

Men för Marcus Allbäck handlar det inte bara om en eventuell landslagsroll. Fortfarande kan det bli så att han håller liv i spelarkarriären i Örgryte. Eller både och. Som spelande tränare.
– För första gången i min karriär är jag kontraktslös, säger han. Just nu har jag semester och har egentligen inte satt någon deadline för mig själv. Om jag fortsätter spela blir det helt klart min sista säsong.

Om han fortsätter som enbart spelare i Öis så styr inte Öis val av tränare i så stor utsträckning hans beslut.
– Valet av tränare påverkar inte mitt beslut så mycket eftersom jag ändå inte tror han lyckas göra mig snabb på gamla dar, säger Allbäck.

Publicerad 2009-12-08 kl 11:28
Annons
Annons
Annons