Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
SUPERETTAN

Tung smäll för Trelleborgs 19-åring - korsbandet av

Foto: Bildbyrån

Trelleborgs Freddie Brorsson skadade sig på träning. Nu står det klart att det är korsbandet som gått av och en lång frånvaro väntar för 19-åringen.
- Han är en riktigt fighter och kommer att komma tillbaka ännu starkare, säger TFF-tränaren Patrick Winqvist till Trelleborgs Allehanda.

Det var på en träning för några veckor sedan som olyckan var framme för Trelleborgs Freddie Brorsson. Efter en undersökning kunde det konstateras att 19-åringens främre korsband är av. Nu väntar en lång rehabilitering för yttern/anfallaren.

- Jättetråkigt för Freddie. Vi tycker att han hade kunnat ta ett nytt kliv i år och jag tror att han hade det som mål också. Han startade bra, men hann bara spela internmatchen innan han gick lite sjuk och skadad. Det är tråkigt för konkurrensen på den positionen plus att vi hade haft stor nytta av Freddie, men han är en riktigt fighter och kommer att komma tillbaka ännu starkare, säger TFF-tränaren Patrick Winqvist till Trelleborgs Allehanda.

Någon prognos på när Brorsson kan vara tillbaka i spel är inte satt.

- Det gäller att fokusera på att använda hela året för att bli så stark som möjligt för att komma tillbaka och sedan börja 2018 på en ny, stabil och trygg nivå. Det är vad han får göra, det är den bittra verkligheten, säger Patrick Winqvist

Publicerad 2017-02-23 kl 08:32
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons