POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
SUPERETTAN
3v

Tunga beskedet för Gais-talangen – korsbandet av: ”En riktig stämningsdämpare”

Foto: Bildbyrån

Aiden Harvey fick av Gais möte med Halmstad med tio minuter kvar.
Nu kommer skadedomen – han har slitit av korsbandet.
- När jag fick beskedet vägde det tungt. Det var en riktig stämningsdämpare, säger 21-åringen till GP.

Det var i superettanmatchen mot Halmstad som Gais Aiden Harvey fick gå av med tio minuter kvar. Han fastnade då i gräset och vred till knäet, vilket gjorde att han fick rejält ont.

Under tisdagen genomgick han en magnetröntgen som bekräftade det värsta – han har slitit av det främre korsbandet i höger knä.

- När jag fick beskedet vägde det tungt. Det var en riktig stämningsdämpare. Det är ett besked ingen fotbollsspelare vill ha, men det är bara att blicka framåt och komma tillbaka starkare än någonsin, säger Harvey till GP.

Skadan är den andra allvarliga knäskadan på kort tid i Göteborgsklubben. För en kort tid sedan drog även nyförvärvet Haris Cirak på sig en korsbandsskada.

Nu väntar en lång rehabilitering för den 21-årige Harvey.

- Om man ska hitta något positivt i det här så var det att jag fick beskedet så snabbt. Nu vet vi hur det ska hanteras och jag kan börja jobba för att komma tillbaka. Med hjälp av det medicinska teamet och stödet inifrån Gais kommer jag komma tillbaka starkare.

Australiensaren har den här säsongen gjort 17 matcher för Gais i superettan och har spelat i de flesta matcherna sedan början av maj.

Publicerad 2019-09-17 kl 22:14
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå