TV: AFC ordnade kryss på övertid i målfesten mot Syrianska

När Dinko Felic tryckte in 3-2 för Syrianska i den 88:e minuten pekade det mesta på att matchen var avgjord. Gästernas Filip Rogic ville dock annorlunda och räddade en AFC-poäng i den fjärde övertidsminuten.

Publiken på Södertälje Fotbollsarena fick se sex mål när Syrianska tog emot AFC United.

Efter den första halvleken var ställningen 2-2 efter att gästernas Omar Eddahri gjort båda gästernas mål.

Då gästernas Omar Jawo visades ut i den 66:e minuten var Syrianska fast beslutna i att hitta en avgörande 3-2-mål.

Det tredje målet kom i den 88:e minuten genom Dinko Felic, men trots det numerära övertaget lyckades inte hemmalaget stänga matchen.

Filip Rogic skrev nämligen slutresultatet till 3-3 med sitt kvitteringsmål i den 94:e minuten.