TV: Alexandersson sänkte Värnamo med hattrick - gav Brage seger

Simon Alexandersson sköt Brage till fjärde raka segern.
Han slog till med ett hattrick, när laget slog Värnamo med 3-2.

Brage klev i eftermiddag in i mötet med Värnamo med fin form och tre raka segrar, senast vändning och 3-2 mot Halmstads BK på hemmaplan. I dag byggde Borlänge-klubben vidare på den fina trenden i Småland.

Anfallaren Simon Alexandersson öppnade i den 15:e minuten målskyttet till 1-0 och utökade bara fyra minuter senare till 2-0 i matchen. Därefter tappade laget fart och Värnamo kunde reducera till 2-1 i den 23:e minuten, samtidigt som Pär Cederqvist knoppade in 2-2 några minuter in i andra halvlek.

Det såg länge ut att bli delad poäng på Finnvedsvallen, men Alexandersson ville annorlunda och gav i den fjärde övertidsminuten Brage seger till 3-2.

Publicerad 2018-06-30 kl 19:06