TV: Åtvid slog Gais i målfest på Kopparvallen

Det blev målrikt på Kopparvallen när Åtvidaberg tog emot Gais.
Hemmalaget vann med 4-2 och gick om gästerna i tabellen.

Det var sjuan mot sexan i superettan-tabellen som möttes på Kopparvallen. Åtvidaberg och Gais bytte placering efter att hemmalaget vunnit med 4-2 i matchen.

Hemmalaget gjorde 1-0 genom Simon Alexandersson i den 19:e minuten. Drygt fem minuter senare utökades ledning efter en turlig frispark som tog i muren och ställde målvakten. Målskytt: Ammar Ahmed.

Gais reducerade genom Johan Ramhorn drygt tjugo minuter in i andra halvlek, men Shkodran Maholli skulle se till att stänga matchen för hemmalaget med dubbla mål.

Dardan Rexhepi reducerade för gästerna och fastställde slutresultat 4-2 för Åtvid.

Publicerad 2016-10-25 kl 07:14