TV: Bajrovics drömmål gav Öster segern mot Falkenberg

Admir Bajrovic slog till med ett drömmål mot Falkenberg.
Då bärgade Öster andra segern för säsongen till 2-0.

Se Bajrovics mål i spelaren ovan.

Öster har fått en tuff inledning på den här säsongen i superettan. Laget föll senast med 1-3 mot Örgryte på hemmaplan och hade, inför eftermiddagens tuffa bortamatch mot tabelltrean Falkenberg, endast skrapat ihop fyra poäng.

Då blev det i stället islossning på Falcon Alkoholfri Arena. Carl Johansson inledde i den 26:e minuten målskyttet med en läcker volley efter inspel i straffområdet av David Johannesson. Han fick dock strax före halvtid möjligen se sig slagen av Admir Bajrovic gällande vackra mål, då Bajrovic långt utifrån skruvade in 2-0 till bortalaget.

Falkenberg tryckte i andra halvlek på för ett reduceringsmål, men kom inte närmare än ett par vassa målchanser. Öster knep därmed andra segern för säsongen och klev därmed upp på säker mark och en elfteplats i superettan.