TV: Blåvitt-aktuelle Jallow nätade när J-Södra tog klar seger

Alexander Jallow har uppgetts vara på väg till IFK Göteborg.
Under måndagen nätade han i Jönköpings Södras seger mot Syrianska.

I spelaren visas höjdpunkterna från matchen.

Jönköpings Södra hakar på i toppstriden i superettan. Under måndagen slog laget tillbaka Syrianska med 3-1 och i matchen nätade Alexander Jallow, som på senare tid uppgetts vara aktuell för en flytt till IFK Göteborg, även om affären nu ser ut att spricka.

Fem minuter in i matchen tilldömdes J-Södra straff och från elvameterspunkten var Jallow säkerheten själv när han placerade in bollen i nät fram till 1-0.

Senare i första halvlek kunde också Edin Hamidovic öka på till 2-0 och i slutet av halvleken punkterade Amir Al-Ammari matchen med sitt 3-0-mål.

I andra halvlek reducerade Syrianska genom Dida Rashidi men närmare än så kom inte Södertäljelaget.

Segern mot Syrianska gör att J-Södra avancerar upp på fjärde plats i tabellen. Avståndet upp till Brage på allsvensk kvalplats är nu två poäng medan gapet till Varberg på direktplats är tre poäng.

Syrianska ligger på tolfte plats i superettan.

-
-
Publicerad 2019-08-12 kl 21:58

Årets fotbollsdeal!

Fotbollskanalen presenterar ett oslagbart erbjudande för dig som älskar fotboll. Nu kan du njuta av fotboll från några av världens bästa ligor och turneringar till ett extra bra pris på TV4 Play.

Streama alla matcher från UEFA Champions League, EM, Svenska Cupen, Allsvenskan & Superettan från discovery+, La Liga, Serie A och mycket mer för endast 299 kr/mån i 6 månader (ordinarie pris 399 kr/mån). Klicka här och använd koden PSSCFK.

I paketet TV4 Play+ Sport ingår även filmer, serier och underhållning för att förgylla dina dagar mellan matcherna.