TV: Brommapojkarna övertygade mot Trelleborg

Brommapojkarna slog i dag Trelleborg med 3-0 efter en övertygande insats.
I slutminuterna stod Viktor Gyökeres för ett solomål när han satte punkt för matchen.

Trelleborg försökte att göra sitt mot BP i dag, men det var till slut inte mycket snack om saken.

Brommapojkarna tog tag i matchen ganska tidigt och satte 1-0 i den 17:e minuten genom Kevin Kabran.

I den andra halvleken nickade också Kyle Konwea in 2-0 med drygt 20 minuter kvar av matchen.

Det såg ut att bli slutresultatet men i den 90:e minuten svarade Viktor Gyökeres för ett riktigt läckert mål efter en soloride från kanten in i straffområdet. Väl där satte han snyggt in bollen efter att ha dragit sina motståndare.