TV: Cederqvist segernickare för Värnamo

Pär Cederqvist, där han ni Värnamos stora matchhjälte ikväll på Finnvedsvallen. Redan efter nio minuter gjorde anfallaren matchens enda mål.

Värnamos Pär Cederqvist nickade in 1—0 i nionde minuten hemma mot Gais — och sedan blev det inga fler mål på Finnvedsvallen.

Chanser saknades dock inte.

Tommy Vaiho fick slita hårt i Gaismålet och räddade bland annat en ny vass Cederqvist-nick och en svagt slagen straff från Dzenis Kozica. När slutsignalen gick hade Värnamo vunnit avslutsstatistiken med 14—5.

Trepoängaren förde upp Värnamo på sjätte plats i en haltande superettantabell. Gais, numera åtta, var ett av lagen som passerades.

Publicerad 2015-05-04 kl 23:35