TV: Dalkurd tappade 2-0-ledning - vacker kvittering i 100:e (!) minuten

Det var högdramatiskt mellan Dalkurd och Degerfors. Gästerna hämtade upp ett 2-0-underläge och med ett vackert volleyskott satte Amor Layoni sitt andra mål fram till 2-2 i den 100:e minuten.

Det var storslagen underhållning när Dalkurd tog emot Degerfors på Domnarsvallen. Hemmalaget var klart bäst i den första halvleken och hade också målen att visa för det. I den 18:e minuten satte Ahmed Awad 1-0 och Imed Louati, som gjorde två mål senast, vinklade mycket kyligt in 2-0 i den 41:a minuten i sin första start för klubben.

Amor Layouni skulle dock väcka Degerfors i den 55:e minuten efter en hörna. Sedan tickade klockan. Efter en kollision med Predrag Randelovic skadade sig Ludvig Fritzson och det innebar ett länger avbrott. Det blev därför en lång tilläggstid. Och med matchens sista spark, i den 100:e minuten, dunkade Amor Layoni snyggt in en volley i krysset till 2-2 - vilket blev slutresultatet.

En situation som lär diskuteras från matchen var domare Adnan Jukic miss, domaren delade ut två gula kort till Predrag Randelovic - men glömde att visa ut Dalkurd-spelaren. Efter några minuter upptäckte Jukic sin miss och Randelovic fick då lämna planen under stor förvirring.

Publicerad 2016-05-15 kl 18:02