TV: Degerfors körde över Sundsvall - Dahlström och Edvardsen tvåmålsskyttar i krossen

Degerfors ångar på i superettan.
4-1 blev det mot Sundsvall - och laget är kvar i serieledning.

Se höjdpunkterna från matchen i spelaren.

Degerfors går som tåget i superettan. Inför mötet med Gif Sundsvall var Värmlandslaget i serieledning och man hade dessutom sex matcher i rad utan förlust.

Den sviten är nu förlängd.

Degerfors rivstartade och tog ledningen redan efter elva minuter genom Villiam Dahlström. Fyra minuter senare utökade Degerfors efter att Johan Bertilsson spelat fram Victor Edvardsen, som placerade in 2-0 med utsidan av foten.

2-0 i paus, och sedan ville Degerfors mer.

Efter ett fint anfall, och ett misstag av Sundsvall, fick Dahlström fint läge i den 55:e minuten och den chansen förvaltade han på bästa sätt. 3-0.

Gif Sundsvall kvitterade med dryga 25 minuter kvar att spela, men närmare än så kom inte Medelpad-laget. I slutet fastställde Victor Edvardsen slutresultatet 4-1 med sitt andra mål för dagen.

Degerfors är i och med segern kvar i serieledning. Gif Sundsvall ligger på tredjeplats med sex poäng upp till Degerfors efter tio omgångars spel.