TV: Degerfors nära seger i dramatiskt avslut

Degerfors spelade 1-1 hemma mot Falkenberg.
Under slutsekunderna av matchen räddade gästernas målvakt Hampus Nilsson en poäng åt sitt lag med en mycket fin räddning.

Falkenberg hade chansen att gå upp på kvalplats i superettan, men då krävdes seger mot Degerfors. Och det skulle bli en tuff match för FFF

I slutminuterna av den första halvleken fick Degerfors en straffspark efter att Mahmut Özen fått Marcus de Bruins nick på handen. Nikola Ladan placerade mycket säkert in bollen till 1-0 från straffpunkten.

Falkenberg gjorde en svag första halvlek men spelade upp sig och efter en snabb omställning kunde gästerna kvittera 20 minuter in i den andra. Erik Pärsson friställde Viktor Götesson som skickade in kvitteringen.

Under matchens absolut sista sekunder var det mycket nära att Degerfors kunde avgöra. Efter att FFF-målvakten Hampus Nilsson styrt ut ett inlägg mitt i straffområdet avslutade Adrian Johansson i ett jätteläge. Nilsson var dock snabbt tillbaka och stod för en mycket bra räddning.

Matchen slutade 1-1. Falkenberg är nu en poäng efter Trelleborg i den jämna striden om en kvalplats.